Uit voor kinderen

None

Waterprofessor spelen

In het Nederlands Watermuseum in Arnhem is het zondag 11 december feest. Kinderen zijn de hele dag welkom van 10-17u. Er kunnen twaalf door kinderen bedachte proefjes worden getest. Er zijn speurtochten, je kunt worden geschminkt en waterprofessor Obis vertelt vreemde verhalen. Om 15u is de prijsuitreiking van de proefjestest. De beste zal worden opgenomen in het museum.

www.watermuseum.nl

Impala baby geboren

Op de Afrikasavanne van Dierenpark Emmen is vorige week een impalaatje geboren. De verzorgers zagen het en hebben het jong met zijn moeder direct naar een warme stal gebracht waar ze even apart van de kudde worden gehouden. Het bokje drinkt goed bij zijn moeder en ziet er gezond uit. In de kudde zijn nog drie impala moeders in verwachting.

www.dierenparkEmmen.nl