Correcties en aanvullingen

GPD

In het artikel Post mortem stalken van een dictator (30 november, Achterpagina) staat dat Harald Doornbos EO-journalist is. Dit is niet juist. Hij is correspondent Midden-Oosten voor de Geassocieerde Pers Diensten (GPD) en voor diverse buitenlandse media.

De Standaard

Het copyright op de artikelen De dagen van Kabila als president zijn geteld en Er is een hele wijk monddood gemaakt (1 december, pagina 10) berust bij het Vlaamse dagblad De Standaard.

De prijs van

Oeuvres

In het artikel Wandel mee aan de nachtzijde (2 december, Boeken, pagina 3) staat dat het boek Oeuvres van E.M. Cioran 33 euro kost. Dit is niet juist. Het boek kost 56 euro en na 1 januari 63 euro.

Italiaanse bezuinigingen

In het bericht Ook Italianen gaan later met pensioen (5 december, pagina 2) staat dat Italië de komende drie jaar nog eens 30 miljard euro gaat bezuinigen, boven op de eerder afgesproken 20 miljard. Dit is niet juist. De nieuwe bezuinigingen van 30 miljard euro komen boven op eerder afgesproken bezuinigingen van 60 miljard euro.