Opinie

    • Ik

Aziatische ratjes

Een paar maanden geleden bevond ik me op een luchthaven bij een miljoenenstad in Zuidoost-Azië. Er was veel tijd te overbruggen en ik deed dat in een van de modern ogende zelfbedieningsrestaurantjes. Ik vond een lege tafel vanwaar ik uitzicht had op de entree. Opeens zag ik – tegelijk met een klant – een dikke

None

Een paar maanden geleden bevond ik me op een luchthaven bij een miljoenenstad in Zuidoost-Azië. Er was veel tijd te overbruggen en ik deed dat in een van de modern ogende zelfbedieningsrestaurantjes. Ik vond een lege tafel vanwaar ik uitzicht had op de entree. Opeens zag ik – tegelijk met een klant – een dikke bruine rat het restaurant binnenrennen. Het dier ging rechtstreeks naar de stelling waar warm eten werd verkocht en verdween eronder. Ik dacht er goed aan te doen het personeel te waarschuwen

Madam, I just saw a big brown rat getting under your food counter!” zei ik tamelijk opgewonden. „Yes we know, it lives there!” kwam als reactie.

peter epaniwiz

    • Ik