Espresso met Dominique Strauss-Kahn

Volgende week verschijnt het boek Affaires DSK in Frankrijk. Dominique Strauss-Kahn vertelt hierin openhartig over zijn seksleven. Ik spreek de voormalige topman van het IMF de dag na Wereld Aids Dag. ‘Het kamermeisje heeft alles omgedraaid,’ zegt hij.

Foto AP / David Karp

Fellatio

Volgende week verschijnt het boek Affaires DSK in Frankrijk. Dominique Strauss-Kahn vertelt hierin openhartig over zijn seksleven. Ik spreek de voormalige topman van het IMF de dag na Wereld Aids Dag. ‘Het kamermeisje heeft alles omgedraaid,’ zegt hij. ‘Ik stapte naakt uit de badkamer en zij bleef maar kijken naar mijn geslacht.’ Strauss Kahn neemt een slokje espresso. ‘Ik kon geen weerstand bieden aan de verleiding van een fellatio.’ Waarom niet? ‘Ik laat zelden in mijn leven een kans op een moment van plezier schieten,’ antwoordt Strauss-Kahn. ‘Ik ben veel onderweg, veel van huis. Dan kun je wel weer gaan zitten masturberen in je hotelkamer, maar dat gaat zo vervelen.’ Nooit een opblaaspop geprobeerd of een synthetische vagina? Strauss-Kahn schudt zijn hoofd. ‘Ik heb wel een keer een condoom gebruikt.’

In het boek vertelt Dominique Strauss-Kahn ook over zijn betrokkenheid bij een prostitutienetwerk in Lille. ‘Ach,’ zegt de voormalige topman van het IMF. ‘Vrienden nodigden me uit voor seksavonden, ze stelden me de meisjes voor als hun vriendinnen. Dan ga je niet vragen of ze een prostituee is.’ Wat vraag je wel? ‘Hoe ze heten,’ zegt Strauss-Kahn. ‘Welke afkomst ze hebben, of ze hobby’s hebben. Wat ze later willen worden.’ Zijn echtgenote wil ook een boek schrijven. ‘Dat gaat over haar opvattingen over samenleven,’ vertelt Strauss-Kahn. Wat zijn haar opvattingen hierover? ‘Geen idee,’ zegt hij. ‘Ze heeft mij er nooit iets over verteld.’

    • Ernest van der Kwast