Doe es normaal man! - De politieke momenten van 2011

December. Dat betekent dat overal jaaroverzichtjes worden opgetuigd. De NOS maakt er een van de meest besproken politieke momenten van het afgelopen jaar. Bekijk de nominaties hier en stem op je favoriet.

De NOS geeft twaalf keuzes voor het politieke moment van het jaar, waarvan je de meesten zeker zult herinneren. Zo zit de ‘Doe es normaal man!‘ van Wilders er natuurlijk bij (op dit moment ruimschoots koploper). En ook op het ten hemel heffen van de ogen van staatssecretaris Veldhuijzen van Zanten is te stemmen. Ploumen over Cohen, de boze Donner, Hillen over de helikopter in Libië, Bleker en Mauro.. ze zitten er allemaal in.

Bekijk ze allemaal en stem op de site van de NOS.

Een foutje van 50 miljard:

Ploumen weg met kritiek op Cohen:

Wie is de grootste gedoger?:

Gaddafi verovert NL-heli:

Civiel naar Kunduz:

Verbod onverdoofd slachten:

Een veelbesproken vacature:

Staatssecretaris schiet uit:

Het was druk op het Plein:

SGP wint gedoogrol in Eerste Kamer:

Mauro wil niet naar Twente:

Doe es normaal, man!

    • Peter van der Ploeg