Moisander bij AZ nog twijfelgeval

Bij PSV zit doelman Tyton weer bij de selectie voor het Europa-Leagueduel met Legia Warschau.

AZ en PSV komen vanavond weer in actie in de Europa League, AZ speelt in Zweden tegen Malmö FF. PSV is afgereisd naar Polen voor het duel met Legia Warschau. FC Twente speelt morgen (19.00 uur) thuis tegen Fulham. Bij AZ is nog onzeker of verdediger en aanvoerder Niklas Moisander fit genoeg is om te spelen. De Fin liep maandag tijdens de training een hamstringblessure op, maar was wel genoeg hersteld om mee te gaan. AZ is nog niet zeker van een plaats in de knock-outfase. De ploeg van trainer Gertjan Verbeek staat tweede in groep G, met 6 punten – 1 punt meer dan nummer drie Austria Wien. Malmö staat laatste met 0 punten.

Bij PSV zit doelman Przemyslaw Tyton weer bij de selectie. De doelman liep op 18 september tegen Ajax een hersenschudding op na een harde botsing met teamgenoot Timothy Derijck. De ploeg uit Eindhoven heeft zich al geplaatst voor de knock-outfase en strijdt met Warschau om de eerste plaats in groep C.

De duels worden zoals altijd uitgezonden op RTL 7. De tv-zender maakte gisteren bekend dat het ook de komende drie jaar de wedstrijden uit de Europa League zal uitzenden. (Novum)