Goal van het Weekend komt uit Spanje

De mooiste werd gemaakt in de Primera Division en het had eens niets te maken met Lionel Messi of Barça. Verder eye candy van de velden in onder meer Duitsland, Mexico en Nederland.

We beginnen in Maleisië waar het nationale team wedijverde met de besten van Bahrein. Nazmi Faiz Mansorbekoorde het thuispubliek. In Duitsland lukte dat Jan Schlaudraff (Hannover) die prachtig anticipeert opzijn volley. En wat te denken van de moves die de Mexicaan Damián Alvarez (Tigres) etaleerde?

Wat je niet vaak ziet in Schotland: een solo en halfslachtig verdedigen. Wat een manier om je eerste voor Celtic te maken, Dylan McCeouch. Ook niet normaal was deze treffer in de Jupiler League van Wesley Vanbelle (FC Eindhoven). Helemaal in extase raakten ze bij het Rode Ster Belgrado van coach Robert Prosinečki nadat Bruno Mezenge dit deed.

Maar Iñigo Martínez van Real Sociedad viel het meest op. Het is blessuretijd, stand 2-2 en je bent blij met een punt. Of niet natuurlijk:

http://youtu.be/WjtaeT7k7uU

    • Jules Seegers