Bruce Springsteen afsluiter op Pinkpop

Singer Bruce Springsteen performs during half-time at the National Football League's Super Bowl XLIII championship game at Raymond James Stadium in Tampa, Florida, U.S., on Sunday, Feb. 1, 2009. Santonio Holmes caught a six-yard touchdown pass with 35 seconds left to play as the Pittsburgh Steelers beat the Arizona Cardinals 27-23 to win their record sixth Super Bowl title and second in four years. Photographer: Rhona Wise/Bloomberg News BLOOMBERG NEWS

Bruce Springsteen sluit komend jaar samen met zijn E Street Band het Pinkpopfestival in Landgraaf af. Het zal het enige festivaloptreden zijn dat Springsteen in 2012 op het Europese vasteland geeft. Dit staat sinds gisteren te lezen op de website van Pinkpop. Springsteen zal maandag 28 mei als laatste act op het hoofdpodium van het driedaagse festival spelen. 29 februari wordt het volledige programma van Pinkpop bekendgemaakt. (NRC)

Lees meer over een Pinkpopexpositie op Uit, pagina 26 en 27