Kidsflits

Tips voor kinderprogramma’s in het weekend. Genoemde leeftijden zijn een suggestie van de redactie.

Het paard van Sinterklaas

Vanaf 6 jaar. Leuke, mooie en ontroerende jeugdfilm. De ouders van de zesjarige Winky hebben het druk met hun Chinese restaurant. Op school hoort ze over de komst van Sinterklaas en ze besluit iets heel bijzonders te vragen: een paard.

zaterdag, Ned. 3, 15.25-16.55u.

Bee Movie

Vanaf 6 jaar. Een van de opvolgers van eerdere animatiesuccessen als Shrek en Shark Tale. De jonge bij Barry B. (Bee) Benson wil niet alleen honing maken. In de grote stad sluit hij vriendschap met bloemiste Vanessa en komt hij in opstand tegen de honingproductie van mensen.

zondag, Ned 3, 15.30-16.45u

Sinterklaasjournaal

Vanaf 4 jaar. Elke dag het laatste nieuws rondom Sinterklaas en zijn pieten in ons land, gepresenteerd door Dieuwertje Blok. Elk jaar zijn er nieuwe obstakels die net voor 5 december worden opgelost.

zaterdag en zondag, Ned 3, 17.45-17.55u