Ik wil: de maan gaan onderzoeken

None

Wat zou je later willen onderzoeken of ontdekken? Dat wil Dr. Zeepaard graag horen. Jesse Korving (7 jaar) weet het wel: de maan. Op zijn tekening is hij er al, met een helm op. Kijk, in de verte zie je de aarde en Saturnus. Het lijkt Dr. Zeepaard ook spannend, zo’n maanreis. Ruimtevaartexperts denken dat er over (ruim) vijf jaar weer mensen op de maan staan, is hem verteld: Chinezen. En daarna gaan vast veel meer mensen weer de maan onderzoeken. Wie, dat weet Jesse zelf wel. Dankjewel voor de post! Wil jij ook iets ontdekken? Een grot op Mars, een schat in de jungle? Of iets uitvinden? Zoals een parachutejurk of regenmachine? Stuur je tekening naar :

Dr. ZeepaardRedactie wetenschapNRC HandelsbladPostbus 89873009 TH Rotterdam

en maak kans op een Dr. Zeepaard T-shirt.