Opinie

    • Ik

Onhandig manoeuvre

Woensdagmiddag in het Vondelpark. Met fietstassen vol Sinterklaascadeaus, en niet te vergeten het vermaledijde Nespresso-apparaat dat net niet in die fietstassen past, baan ik mij een weg door de toeristen en andere wandelaars. Een onhandig manoeuvre met het grote pakket zorgt ervoor dat ik in slow motion van mijn fiets val. Onmiddellijk staan er tien

None

Woensdagmiddag in het Vondelpark. Met fietstassen vol Sinterklaascadeaus, en niet te vergeten het vermaledijde Nespresso-apparaat dat net niet in die fietstassen past, baan ik mij een weg door de toeristen en andere wandelaars. Een onhandig manoeuvre met het grote pakket zorgt ervoor dat ik in slow motion van mijn fiets val. Onmiddellijk staan er tien omstanders klaar om mij op de been te helpen. De mooiste opmerking is wel: „Mevrouw, u viel wel heel gracieus van uw fiets.” Hoezo, onverschilligheid?

Annemarie Thomassen

    • Ik