Opinie

    • Ik

Winterhobby’s

Vorige week lag er een cadeautje van mijn vriendin uit Noorwegen op de mat. Een boek van twee Noorse modeontwerpers die kerstballen breien. Hilarisch en ontroerend, ballen met ingebreide rendiertjes, sneeuwkristallen en andere winterse motieven. Mijn handen begonnen te jeuken en ik ging naar een wolwinkel. Enigszins gegeneerd vertelde ik de verkoopster waarvoor ik die

None

Vorige week lag er een cadeautje van mijn vriendin uit Noorwegen op de mat. Een boek van twee Noorse modeontwerpers die kerstballen breien.

Hilarisch en ontroerend, ballen met ingebreide rendiertjes, sneeuwkristallen en andere winterse motieven. Mijn handen begonnen te jeuken en ik ging naar een wolwinkel.

Enigszins gegeneerd vertelde ik de verkoopster waarvoor ik die vijf (!) breinaalden nodig had, waarop ze zei: „Oh, dat boek heb ik ook, maar ik heb het weggelegd voor volgend jaar, want ik ben een kerststal aan het haken.”

Monique Langezaal

    • Ik