voetbalnieuws

Andwélé Slory heeft zijn voetbalcarrière beëindigd. De 29-jarige aanvaller gaat zich richten op een maatschappelijke carrière. De oud-Feyenoorder was voor het laatst actief bij Adelaide United, waar hij de laatste tijd herhaaldelijk in botsing kwam met coach Rini Coolen.

RKC-trainer Ruud Brood is voor twee duels geschorst naar aanleiding van zijn wangedrag in het competitieduel bij SC Heerenveen. Brood duwde de vierde official en werd daarvoor naar de tribune gestuurd.

Andrej Rendla heeft opnieuw een zware knieblessure. De 21-jarige Slowaak heeft maandag in een duel van Jong FC Twente tegen Jong ADO Den Haag de voorste kruisband van zijn linkerknie afgescheurd, zo bleek gisteren in het ziekenhuis. Het is Rendla’s derde zware knieblessure sinds hij bij Twente speelt. Hij kwam in 2007 naar Enschede en speelde slechts vijf duels mee.