'Two and a half men'

Charlie Sheen was in eerste instantie positief over zijn vervanger Ashton Kutcher, maar liet na een paar afleveringen weten „extreem teleurgesteld” te zijn met de richting van het negende seizoen van Two and a half men. The Washington Post oordeelt over het nieuwe seizoen dat er eigenlijk niks veranderd is aan de serie: „Het is nog steeds dezelfde serie die in de wachtkamer aanstaat… nooit te grappig, nooit te stout”. Toch schrijft USA Today dat de komst van Kutcher de serie nieuw leven inblaast, iets wat Sheen nooit had kunnen doen. Bovendien betekent het vertrek van ‘mister winning’ niet dat hij helemaal vervangen is door de miljardair met liefdesverdriet Walden Schmidt. In aflevering acht van het nieuwe seizoen zien we even de terugkeer van Sheens Charlie Harper, maar niet op de meest voor de hand liggende manier.

    • Hans Klis
    • Anke Meijer