Samsung zet iPhone-fanboys voor schut in nieuwe commercial

Samsung
Samsung

Elke nieuwe smartphone of tablet moet het opnemen tegen de immens populaire iPhone of iPad. Fabrikant Samsung weet dat en besluit zich niet alleen tegen die concurrent af te zetten, maar ook tegen de bijbehorende fanboys.

In de commercial voor de nieuwe Samsung Galaxy II zien we mensen in de rij staan voor - vermoedelijk - een nieuwe iPhone. Ze speculeren over de nieuwe functies, hoe lang de batterij het zal volhouden en of het nieuwe toestel wel zal tonen hoe hip ze zijn. De wachtenden zien de nieuwe Samsung en zijn onder de indruk, al blijft het lastig over te stappen. “I could never get a Samsung. I’m creative.”

Het is niet de eerste keer dat Samsung zichzelf vergelijkt met Apple. In een commercial die in juni verscheen voor de Galaxy Tab werd al subtiel gewezen op het feit dat de iPad geen Flash kan tonen en de Galaxy Tab wel:

http://youtu.be/x1X_q1DM8s8

    • Peter Zantingh