Murray laat rest Finals schieten

Wilfried Tsonga versloeg gisteren Mardy Fish bij de World Tour Finals, het officieuze WK tennis.

De Schotse tennisser Andy Murray heeft zich teruggetrokken van de ATP World Tour Finals in Londen. De nummer drie van de wereld heeft een liesblessure, die speelde hem maandag al parten toen hij in groep A in twee sets van David Ferrer verloor. Eerste reserve Janko Tipsarevic is de vervanger van Murray. Vandaag debuteert de Serviër op het eindejaarstoernooi met een partij tegen Tomas Berdych. De andere partij in groep A is die tussen Novak Djokovic en David Ferrer.

In groep B behaalde Jo-Wilfried Tsonga gisteren een eenvoudige zege op Mardy Fish. De Fransman versloeg zijn Amerikaanse opponent met 7-6 (4) en 6-1. Beide tennissers hadden hun eerste wedstrijd op het officieuze WK zondag verloren – Tsonga van Roger Federer, Fish van Rafael Nadal.

De partij tussen Federer en Nadal, die gisteravond gespeeld werd in de Londense O2 Arena, was nog niet afgelopen toen de krant naar de drukker moest. (Novum)