De man die wanhopig zijn hond roept (Benton!) wordt een internetrage

Het filmpje zelf is al erg grappig: in Richmond Park in Londen slaat een grote groep herten op de vlucht voor een labrador. Het baasje van ‘Benton’ rent erachteraan en schreeuwt de longen uit zijn lijf om zijn hond tot bedaren te brengen. Mogelijk nog leuker zijn de mashups.

Benton
Benton

Het filmpje zelf is al erg grappig: in Richmond Park in Londen slaat een grote groep herten op de vlucht voor een labrador. Het baasje van ‘Benton’ rent erachteraan en schreeuwt de longen uit zijn lijf om zijn hond tot bedaren te brengen. Mogelijk nog leuker zijn de mashups.

Vorige week werd onderstaand filmpje op YouTube gezet. Inmiddels is het bijna 700.000 keer bekeken. Benton (die eigenlijk Fenton blijkt te heten) jaagt een grote groep herten het gras en uiteindelijk de weg over. Enkele tientallen meters daarachter volgt het wanhopig schreeuwende baasje. “Jesus Christ, Benton!”

In de afgelopen dagen werd een aantal geslaagde parodieën gemaakt. Eén: Benton krijgt in An American Werewolf In London twee jongens te pakken.

Twee: Benton in de sneeuw in The Thing.

Drie: Benton zit in Jurassic Park een stel dinosauriërs achterna.

Vier: Benton en Bambi.

Vijf: het Benton-dansnummer.