Modeteksten (1)

Een nieuwe, onregelmatig verschijnende rubriek met opmerkelijke en malle mode(pers)teksten. Hear the whisper soft/ hands that make answer the call/form is beauty caught. (Stills, najaar 2011) Mode is Amber en Amber is mode, een wispelturig en vluchtig fenomeen, wiens persoonlijkheid overal in deze maatschappij te vinden is en aan wiens invloed we nauwelijks kunnen ontsnappen.

Een nieuwe, onregelmatig verschijnende rubriek met opmerkelijke en malle mode(pers)teksten.

Hear the whisper soft/ hands that make answer the call/form is beauty caught. (Stills, najaar 2011)

Mode is Amber en Amber is mode, een wispelturig en vluchtig fenomeen, wiens persoonlijkheid overal in deze maatschappij te vinden is en aan wiens invloed we nauwelijks kunnen ontsnappen. Hoe hard we ook proberen te vangen, er is altijd een deel van haar dat ongrijpbaar blijft: de droom, het mysterie. Ze is als een femme fatale, we kunnen niet anders dan haar volgen, in de hoop dat ze ons opmerkt en haar geheimen met ons deelt. (Arnhem Mode Biennale 2011, over muze en thema Amber)

Look closely at me.I’m this woman, full of stories, dreams, fights, hopes, desires, mistakes, faults, and gentle craziness. Head in the clouds, and feet on the ground. I am unique. I am a sort of perfect imperfection. With all the contradictions, highs and lows that that entails. An antidote to the generic. (Diesel, tekst bij voorjaarscollectie 2012)

Beauty arises in the stillness of your presence. (Stills, najaar 2011)

    • Milou van Rossum