‘Ondertussen, in Rusland…’ - video van een rariteitenkabinet

Op het web is het gezegde ‘Meanwhile, in…’ een veelgebruikte manier om de aandacht te verleggen naar iets geks of leuks. Niet zelden wordt er verwezen naar de strapatsen van Russen, die uitblinkers lijken te zijn in het creëren van bizarre en hilarische situaties.

Op het web is het gezegde ‘Meanwhile, in…’ een veelgebruikte manier om de aandacht te verleggen naar iets geks of leuks. Niet zelden wordt er verwezen naar de strapatsen van Russen, die uitblinkers lijken te zijn in het creëren van bizarre en hilarische situaties.

http://youtu.be/9ZC3eXI2tC8

Vorig jaar was een video van een groepje Russische tieners met snode bungeejump-plannen een hit. Hun gevaarlijke avontuur is ook in deze compilatie opgenomen. “Kan het nog gekker?”, vroegen we onszelf toen af. Jazeker, bleek twee weken later.