Lex Immers maakt de Goal van het Weekend

Wie gisteren Studio Sport keek weet dat er maar één topkandidaat was voor de titel Goal van het Weekend. De Guus Hiddink van dit weekeinde was Lex Immers. Er waren echter ook nog wat noemenswaardige Marco van Bastens en Louis van Gaaltjes.

Wat te denken van ‘het buitenkantje’. Willem van Hanegem werd er beroemd mee, Felipe (Vasco da Gama) beheerst de traptechniek eveneens. Zo ook Danijel Subotic namens het Roemeense FCM Targu Mures.

Het betere zeilschot kwam dit weekend van de Argentijn Paulo Roasles (Unión Santa Fe) en Adilson (Grêmio) deed er ook niet moeilijk over. Veteraan Gerald Sibon liet nog eens wat zien en Rapid Wien zag een ingestudeerde vrije trap goed uitpakken.

Maar ja, al dit moois ten spijt: geen enkele treffer zat er zo heerlijk in als die van Haagse Lex Immers:

    • Jules Seegers