Video: Poetin uitgefloten op vechtsportgala

Vladimir Poetin geniet al jaren grote populariteit in Rusland, toch kon het publiek zijn aanwezigheid bij een vechtsportevenement in Moskou niet waarderen en floot hem massaal uit.

De voormalige president, huidig premier, en waarschijnlijk opnieuw toekomstig president betrad na een gevecht de ring en werd onthaald op gejouw en gefluit van een groot deel van de 22.000 aanwezige sportliefhebbers. Bekijk hieronder de beelden van Poetin tijdens het vechtsportgala:

http://youtu.be/7-Uo45eTqUs

Hoewel hij zich snel kon herpakken, ging dit incident Poetin niet in de koude kleren zitten. Want ondanks zijn grote populariteit wordt hij de laatste maanden steeds kritischer benaderd, meldt persbureau AP. Veel Russen zijn de georkestreerde publiciteitsoffensieven beu.

    • Hans Klis