Feyenoord zet Vitesse eenvoudig aan de kant - ADO Utrecht gelijk

Feyenoord heeft vandaag in de eredivisie een overtuigende overwinning op Vitesse geboekt. ADO en Utrecht delen de punten.

Feyenoord-Vitesse 4-0

De ploeg van trainer Ronald Koeman was in Arnhem met 4-0 te sterk. John Guidetti (2), Jordy Clasie en Sekou Cissé troffen doel. De Rotterdammers stijgen naar de vijfde plaats met 21 punten. Vitesse heeft evenveel punten, maar een minder doelsaldo.

ADO-Utrecht 2-2

ADO Den Haag heeft in eigen huis de punten gedeeld met FC Utrecht. In het Kyocera Stadion eindigde het duel in 2-2. Charlton Vicento en Lex Immers scoorden voor de thuisploeg, Daan Bovenberg en Leon de Kogel vonden het net voor Utrecht, dat elfde staat met zestien punten. ADO bezet de veertiende positie met veertien punten.

    • Marije Willems