Paus bezoekt katholieken in voodoo-land Benin

Women wear dresses depicting Pope Benedict XVI as they wait to greet him upon his arrival at the Cotonou Cardinal Bernardin Gantin international airport in the Africa's western coast country of Benin, Friday, Nov. 18, 2011. Benin is the fastest-growing region for the Roman Catholic Church whose unlimited pool of aspiring priests and bulging congregations have become a lifeline for dwindling orders abroad. (AP Photo/Pier Paolo Cito)
Women wear dresses depicting Pope Benedict XVI as they wait to greet him upon his arrival at the Cotonou Cardinal Bernardin Gantin international airport in the Africa's western coast country of Benin, Friday, Nov. 18, 2011. Benin is the fastest-growing region for the Roman Catholic Church whose unlimited pool of aspiring priests and bulging congregations have become a lifeline for dwindling orders abroad. (AP Photo/Pier Paolo Cito) AP

Vrouwen in Benin dragen jurken met de foto van Benedictus XVI terwijl ze wachten op de aankomst van de paus, vrijdag. Benin, een groeimarkt voor de Rooms-Katholieke Kerk, levert veel priesters aan congregaties in andere landen. Het katholicisme bestaat er naast de voodoo-religie, ontstaan in West-Afrika. Foto AP