Kidsflits

PHINEAS AND FERB: ACROSS THE 2ND DIMENSION - Phineas and Ferb go on their biggest journey yet in "Phineas and Ferb: Across the 2nd Dimension," a Disney Channel Original Movie premiering Friday, August 5 on Disney Channel, Saturday, August 13 on Disney XD and Saturday, August 20 (8:00-10:00 p.m., ET), on the ABC Television Network. (DISNEY XD) PHINEAS, PERRY THE PLATYPUS, FERB
PHINEAS AND FERB: ACROSS THE 2ND DIMENSION - Phineas and Ferb go on their biggest journey yet in "Phineas and Ferb: Across the 2nd Dimension," a Disney Channel Original Movie premiering Friday, August 5 on Disney Channel, Saturday, August 13 on Disney XD and Saturday, August 20 (8:00-10:00 p.m., ET), on the ABC Television Network. (DISNEY XD) PHINEAS, PERRY THE PLATYPUS, FERB DISNEY XD

Tips voor kinderprogramma’s in het weekend. Genoemde leeftijden zijn een suggestie van de redactie.

Madagascar: Escape 2 Africa

Vanaf 6 jaar. Vervolg op deel 1, Madagascar, gaat door met de avonturen van Alex de Leeuw, Marty de Zebra, Gloria het nijlpaard en Melman de giraf. Na hun ontsnapping uit een New Yorkse dierentuin en het avontuur in Madagascar willen de vrienden terug naar de VS. Hun vliegtuig crasht echter in Afrika, waar ieder kennismaakt met zijn ‘roots’.

zaterdag, SBS6, 20.30-22.10

Phineas And Ferb The Movie: Dwars door de 2e dimensie

Vanaf 6 jaar. Eindelijk is het zover voor alle kleine en grote fans van de tv-serie. De Amerikaanse film kwam deze zomer uit, maar haalde nooit de Nederlandse bioscopen, waardoor tv-zender Disney XD de NL- première heeft. In de eerste film reizen de broertjes naar de 2e dimensie om hun ‘echte’ wereld te redden. Ze komen niet alleen zichzelf tegen. Ook de 2D-versie van hun zus Candace, hun vrienden, de gevaarlijke gekke Dr. doofenshmirtz en natuurlijk geheimagent Perry zijn te zien.

zondag, Disney XD, 09.00-10.30