Ricky Gervais doet weer de Golden Globes, ‘f*ck you als je het niet leuk vindt’

Caption: Comedian Ricky Gervais and partner Jane Fallon arrive at the 68th annual Golden Globe Awards in Beverly Hills, California, in this January 16, 2011 file photograph. Golden Globe organizers on November 16, 2011 said they have hired British comedian Gervais to host the upcoming film and TV honors for the third time, even after his performance earlier this year offended many top celebrities. REUTERS/Mario Anzuoni/Files (UNITED STATES - Tags: ENTERTAINMENT PROFILE)
Caption: Comedian Ricky Gervais and partner Jane Fallon arrive at the 68th annual Golden Globe Awards in Beverly Hills, California, in this January 16, 2011 file photograph. Golden Globe organizers on November 16, 2011 said they have hired British comedian Gervais to host the upcoming film and TV honors for the third time, even after his performance earlier this year offended many top celebrities. REUTERS/Mario Anzuoni/Files (UNITED STATES - Tags: ENTERTAINMENT PROFILE) De Britse komiek Ricky Gervais en zijn partner Jane Fallon tijdens de Golden Globes in Beverly Hills op 16 januari 2011. Foto Reuters / Mario Anzuoni

“Fuck me I can’t wait”, schreef Ricky Gervais in september op zijn blog over zijn plannen om een alternatief komisch commentaar te geven op de uitreiking van de Golden Globes, als hij niet nog een keer gevraagd zou worden deze te presenteren. Maar dat gaat er niet van komen, aangezien hij in januari weer de presentatie verzorgt.

De vijftigjarige Britse komiek kondigde dat vannacht aan op Twitter:

Twitter avatar rickygervais Ricky Gervais @piersmorgan: BOOM! @rickygervais back hosting Golden Globes. Be afraid, Hollywood egos, be very afraid.”

It’s gonna be biblical

Dit jaar zorgde Gervais met zijn grappen voor reuring door uit te halen naar Charlie Sheen, Johnny Depp, Mel Gibson en ook de organisatie van de Golden Globes, die dagen ervoor geconfronteerd werd met een vermeend omkoopschandaal. De beste momenten van Ricky Gervais tijdens de Golden Globes van 2010:
http://youtu.be/bwH0HfbYHlM

Ging hij vorig jaar te ver? Sommigen vonden van wel, maar ach…

Gervais kondigde vannacht meteen aan zijn optreden van dit jaar te willen overtreffen:

Twitter avatar rickygervais Ricky Gervais This x 10
http://t.co/KLCoKOF0
I’m telling you now
If you don’t like it…
Fuck you!
If you do like it..
Love you!
Cheers
Night twonks
    • Hans Klis