Uitgesproken

Europa, Nederland, Bussum, 07-01-2010. Wim de Bie, de Nationale Mental Coach. Begin deze week aanvaardde Wim de Bie de eervolle functie in perscentrum Nieuwspoort, waar hij de bijbehorende versierselen kreeg omgehangen door drs. Tara Bezemer, voorzitter van de Federatie van Coaches in Nederland (FCN) .Foto: Evelyne Jacq
Europa, Nederland, Bussum, 07-01-2010. Wim de Bie, de Nationale Mental Coach. Begin deze week aanvaardde Wim de Bie de eervolle functie in perscentrum Nieuwspoort, waar hij de bijbehorende versierselen kreeg omgehangen door drs. Tara Bezemer, voorzitter van de Federatie van Coaches in Nederland (FCN) .Foto: Evelyne Jacq Evelyne Jacq

Ik ontving felicitaties van o.a. prof. Zonnebloem, prof. Lupardi, prof. Sickbock, prof. Barabas en prof. Prlwytzkofsky. Dank!

Wim de Bie op Twitter. De tv-komiek wordt in januari gasthoogleraar aan de universiteit van Tilburg. Hij gaat colleges geven over satire.