Opinie

    • Ik

Politie

Onlangs maakte ik met een groepje Amerikanen een wandeling door het historische centrum van Amsterdam. Ze verbaasden zich lacherig voortdurend over de coffeeshops, de hookers en de smartshops. Ik voelde dat ze hun kritiek beleefd voor zich hielden. Totdat een van hen plotseling aan me vroeg waarom ze geen politie op straat zag. Voordat ik

None

Onlangs maakte ik met een groepje Amerikanen een wandeling door het historische centrum van Amsterdam.

Ze verbaasden zich lacherig voortdurend over de coffeeshops, de hookers en de smartshops. Ik voelde dat ze hun kritiek beleefd voor zich hielden.

Totdat een van hen plotseling aan me vroeg waarom ze geen politie op straat zag. Voordat ik kon antwoorden riep haar man:

„Ze hebben hier geen politie nodig, want hier is niets verboden.”

peter schaapman

    • Ik