Hallo, Max Factor Mevrouw!

„Goedenavond dames en heren! Hallo hallo, ja hoor, het is zover: welkom bij de live-finale van Holland’s Next Top Model 2011! Ik ben uw gastvrouw Daphne Deckers, en het belooft een spetterende avond te worden, mede mogelijk gemaakt door Bailey’s en Honda-grasmaaiers. Allereerst wil ik u voorstellen aan de jury: onze catwalk-diva Mariana Verkerk, topfotograaf

„Goedenavond dames en heren! Hallo hallo, ja hoor, het is zover: welkom bij de live-finale van Holland’s Next Top Model 2011! Ik ben uw gastvrouw Daphne Deckers, en het belooft een spetterende avond te worden, mede mogelijk gemaakt door Bailey’s en Honda-grasmaaiers. Allereerst wil ik u voorstellen aan de jury: onze catwalk-diva Mariana Verkerk, topfotograaf Paul Berends en de man die is ingehuurd om de kandidaten zo nu en dan dik en lelijk te noemen: Bastiaan van Schaik.

En dan is het nu tijd om ze erbij te roepen: onze finalisten! Tamara, Riquelle, Elise en Michelle! Wat zien jullie er prachtig uit. Nou, om jullie voor te bereiden op deze spannende finale hadden we natuurlijk eerst nog een verrassing voor jullie in petto: jullie mochten weer op reis! En wel naar het boeiende, exotische… Qatar! Wat vond je daarvan, Riquelle?”

„Ja, op reis naar Qatar, welk meisje wil dat nou niet?”

„Inderdaad. Qatar heeft een fantastisch landschap, een hartelijke bevolking en daarbij zijn een bezoek aan de zoutmoerassen van Al Amra zeer de moeite waard. Qatar Airways biedt deze veilige en goedkope lijnvlucht nu met korting aan. Laten we naar het filmpje gaan kijken waar de dames kennismaken met een groepje oliesjeiks, een echte kamelenbevalling en de ervaring van 50 graden Celsius in hun nieuwe, geheel bedekkende kleding van de Chill-Out.

„Haha, wat een ervaring moet dat zijn geweest, zo’n vijf uur durende zandstorm. Gelukkig hadden ze allemaal hun moderne spiegelzonnebrillen van Het Huis Opticiens bij zich, en natuurlijk een miniatuurverpakking Vicks Blue Sharp XS waarmee hun luchtwegen al snel weer helemaal fris waren.

„Nou dames, het is tijd voor de eerste ronde. Zenuwachtig? Denk maar aan die prijzen: iets met een modellencontract en een echte Lancia Ypsilon-auto! En we weten allemaal wat een Lancia Ypsilon voor je carrière kan doen. Ga je maar snel voorbereiden, dan gaan wij even backstage naar de Max Factor Mevrouw, die voor elk probleem gelukkig altijd een Max Factor-product kent. Hallo, Max Factor Mevrouw! En dan nu door naar de modellen.

Wat een geweldige eerste ronde was dat! Meiden, kom erbij. Omdat jullie dit al zó goed hebben gedaan, willen we jullie hierbij alvast een geweldige prijs aanbieden: jullie mogen allemaal 45 seconden gratis shoppen bij de Xenos! Wat vinden jullie daarvan?”

„Wow, 45 seconden gratis shoppen bij de Xenos, welk meisje wil dat nou niet?”

„Jullie zijn dik en lelijk!”

„Ja, haha, Bastiaan, fijn dat jij er ook bent. Goed, laten we doorgaan met de tweede en definitieve ronde. In deze ronde zullen jullie slechts gekleed in geïmpregneerde klamboes van de Perry Sport over de catwalk lopen. En denk erom: zorg ervoor dat de klamboes er sterk, soepel en levensreddend uitzien. Succes!

„Wow, wat hebben jullie dat goed gedaan. Het zag er echt fantastisch uit. Jammer genoeg kan er maar één de winnaar zijn… en dat is Tamara! O, wat een ontlading! Wat een geluk, wat een lach! En wat een prachtige Oral B 3d White-tanden!”