Video: wat doe je met 3.118 munten? Een toren bouwen!

Tai Star is op deze afbeelding niet eens halverwege. Foto YouTube

Wisselgeld kun je opsparen in een oude sok, gebruiken voor kleine huishoudelijke boodschappen of aan de collectant of zwerver in de straat geven. Maar je kunt ook net als Tai Star, als je genoeg muntjes hebt tenminste, besluiten een toren te bouwen.

Maar dan wel een toren van 3.117 munten op een dubbeltje. Dat duurt zo’n zeven uur, maar met zijn bouwwerk zette de Amerikaan ook een nieuw record. Bekijk hieronder hoe Star 3.118 muntjes op elkaar stapelde:

Star verbrak overigens zijn eigen record van 1.700 muntjes. Hij is tevens recordhouder van de grootste stapel munten, 117 kwartjes, en van het balanceren van een drumstick op zijn vinger terwijl hij een bal in zijn andere hand houdt (28,83 seconden).