Opinie

Nooit vermoede mogelijkheden

Hoewel pas 45 voel ik me soms al behoorlijk oud. Met computers omgaan lukt prima, zolang het binnen bestaande programma’s blijft. Als het ding kapot gaat, breekt blinde paniek uit. In een dergelijke fase (overigens wel via internet) een reparateur besteld. Een frisse twintigjarige jongeman meldt zich nog dezelfde avond. Hij fixt het in no

Hoewel pas 45 voel ik me soms al behoorlijk oud.

Met computers omgaan lukt prima, zolang het binnen bestaande programma’s blijft. Als het ding kapot gaat, breekt blinde paniek uit.

In een dergelijke fase (overigens wel via internet) een reparateur besteld. Een frisse twintigjarige jongeman meldt zich nog dezelfde avond. Hij fixt het in no time en wijst mij en passant op nooit vermoede mogelijkheden.

Als hij mij de nota overhandigt, bevat deze naast de reparatiekosten ook de post „voorfietskosten”.

M.R.J. Kattemolle