Lichaam in bos gevonden

In het Mallebos bij Spijkenisse is gisteren een stoffelijk overschot gevonden dat vermoedelijk van de vermiste Farida Zargar is. Het lichaam mist een voet. Eerder deze week werd bij een woning in Spijkenisse een verpakte voet gevonden die mogelijk bij het lichaam hoort. De woning is van de 34-jarige verdachte die vastzit wegens de verdwijning van de vrouw.

Farida Zargar wordt sinds vorig jaar vermist. Donderdag wees de verdachte de plek in het Mallebos aan waar nu het lichaam is opgegraven. Het OM verwacht dat het nog wel even duurt voordat het stoffelijk overschot kan worden overgebracht naar het Nederlands Forensisch Instituut, de gevonden voet is daar al wel. Het onderzoek naar de verdwijning van Farida Zargar kwam in een stroomversnelling nadat in oktober in de woning van de verdachte Farida’s tas en paspoort waren gevonden. De politie onderzocht de woning wegens bedreiging met een vuurwapen. Naar aanleiding daarvan werd de 34-jarige man aangehouden. (Novum)