Kidsflits

Tips voor kinderprogramma’s in het weekend. Genoemde leeftijden zijn een suggestie van de redactie.

Shark Tale

Vanaf 6 jaar. Animatiefilm met stemmen van Robert De Niro en Will Smith. Omdat Oscar niet langer een nietsnut wil zijn in zijn vissengemeenschap, beweert hij ten onrechte dat hij de zoon van maffiahaai Skyes heeft vermoord.

zaterdag, SBS 6, 20.30-22.10u.

De sterkste man van Nederland

Vanaf 8 jaar. De Nederlandse telefilm won dit jaar de Prix Europa. Luuk onderzoekt wie zijn vader is en denkt hem gevonden te hebben wanneer hij de oersterke René ontmoet bij competitie voor De Sterkste Man van Nederland.

zondag, Ned 3, 15.30-16.45u

Street Football

Vanaf 7 jaar. Animatieserie over Tag en zijn kleurrijke vrienden die meedoen aan het wereldkampioenschap straatvoetbal. Populaire serie in Europa, regelmatig herhaald bij Z@PP. Originele illustraties en zeer herkenbaar. zondag, Ned 3, 13.30-14.20u