Dr. Zeepaard zegt: Eureka!

Een nieuwe vraag. Die had Dr. Zeepaard beloofd. Hij dacht aan Marie Curie, die als meisje al wist dat ze onderzoeker wilde worden. Dr. Zeepaard zelf had wel archeoloog willen zijn – en dan een oeroude tempel willen ontdekken in het oerwoud. Of een piramide in de woestijn. En jij, is nu zijn vraag? Zou jij het recept voor de lekkerste chocola ooit willen bedenken? Een grot op Mars willen ontdekken? Een schat willen opgraven inde woestijn? Een groot schepnet willen ontwerpen om het ruimteafval op te scheppen dat uit raketten is gevallen? Of: had je wel de uitvinder willen zijn van iets? Van rits, raket of rupsbandvoertuig? Stuur een brief daarover met tekening naar:

Dr. ZeepaardRedactie wetenschapNRC HandelsbladPostbus 89873009 TH Rotterdam

en maak kans op een Dr. Zeepaard T-shirt.