Correcties en aanvullingen

Premiestijging Menzis

In het artikel Aanvullende premies zorg opnieuw hoger (8 november, pagina 2) staat dat de premies van de aanvullende zorgverzekeringen van Menzis volgend jaar stijgen met gemiddeld 9 procent. Dit is niet juist. Ze stijgen volgend jaar met gemiddeld 4,7 procent.

Nieuwsuur

In het artikel Meer vrouwen aan tafel, net zoveel testosteron, in de tv-rubriek ‘Zap’ (8 november, pagina 33), staat dat de primeur over testosteronmetingen bij vrouwelijke atleten kwam van actualiteitenrubriek EenVandaag (TROS). Dit is niet juist. Het was nieuws van Nieuwsuur (NOS/NTR).

De Vries en Soltani

Onder het artikel Aanval op Iran zal regime juist goed uitkomen (10 november, pagina 17) ontbreekt de informatie dat auteurs Stephan de Vries en Jamaseb Soltani dit stuk hebben geschreven op persoonlijke titel.