De winnaar van Wie Is De Mol is nu de presentator

Art Rooijakkers
Art Rooijakkers

Het is bevestigd door de man zelf: Art Rooijakkers is de nieuwe presentator van het populaire televisieprogramma Wie Is De Mol?. De winnaar van de editie van dit jaar bevestigt tegenover Metro dat hij de spelshow nu presenteert.

http://www.youtube.com/watch?v=i0e67RG29JY

Rooijakkers is de opvolger van Pieter-Jan Hagens, die het AVRO-programma van 2008 tot 2011 presenteerde. Angela Groothuizen en Karel van de Graaf gingen hem weer voor. Hagens wilde zich na dit jaar meer richten op zijn journalistieke werk.

WIDM, bij de laatste drie uitreikingen van de Gouden Televizier-Ring verliezend finalist (en in totaal grepen ze er al vijf keer naast), speelt zich dit keer af in IJsland. Dit zijn de tien kandidaten van de serie die op 5 januari 2012 begint.

    • Peter Zantingh