Trailerrecensie we need to talk about kevin

None

**** Van We Need To Talk About Kevin verschenen sinds de première in Cannes vele trailers. Deze week zien we de idylle van Tilda Swinton en John C. Reilly vervagen met de komst van baby Kevin: zijn gekrijs drukt het lieve nummer Everyday van Buddy Holly langzaam weg. Dan neemt horrormuziek het over: tromgeroffel, ratelslangachtig gesis van een sprinklerinstallatie op een gazon. Flitsen van de opgroeiende Kevin, dreigend als de satanszoon Damien uit The Omen, en zijn panikerende moeder. En dan is Buddy Holly terug, nu met Tilda Swinton alleen in een ‘diner’. Een horrortrailer die We Need To Talk About Kevin recht doet. Want toont de film wat er gebeurd is of wat de moeder zich wil herinneren? Een moeder die verscheurd is door schuld omdat ze weet dat ze een monster heeft gebaard. Verwacht: 1 december.