Occupy Den Haag nodigt NRC-lezers uit voor chat om 20.30 uur

‘Speelkwartier Occupy is voorbij. Tien adviezen om door te stoten’, kopte nrc.nl gisteren. In het artikel werden tips van Naomi Wolf (revolutiedeskundige) en Eliot Spitzer (oud-gouverneur New York) besproken. Occupy Den Haag besloot er vanavond een online discussie aan te wijden, waarvoor lezers van nrc.nl uitgenodigd zijn.

Robert Julius, presentator Occupy Den Haag

‘Speelkwartier Occupy is voorbij. Tien adviezen om door te stoten’, kopte nrc.nl gisteren. In het artikel werden tips van Naomi Wolf (revolutiedeskundige) en Eliot Spitzer (oud-gouverneur New York) besproken. Occupy Den Haag besloot er vanavond een online discussie aan te wijden, waarvoor lezers van nrc.nl uitgenodigd zijn.

Heeft u ook adviezen voor Occupy? Volg dan om 20.30 uur via een live videoverbinding het debat, en geef uw mening in het chatvenster aldaar. Om mee te kunnen praten dient u zich eerst te registreren. Zodra u ingelogd bent, kunt u praten met echte Occupisten.

Nrc.nl doet verslag van deze discussie en hoopt daarom dat u met interessante visies, tips en vragen komt. Reageer dus niet hieronder, maar direct in het chatvenster. Alleen dan kunnen Occupisten, vanaf het kamp, op u reageren. Lees ook eerst het artikel, zodat u goed voorbereid bent.

Update: verslag van het debat.