Dramaserie Overspel krijgt tweede seizoen

Hilversum. De VARA gaat een tweede seizoen van de psychologische thrillerserie Overspel maken. De opnames staan gepland voor het voorjaar van 2012. De hoofdrollen in het vervolg worden wederom vertolkt door acteurs Sylvia Hoeks, Fedja van Huêt, Kees Prins, Ramsey Nasr en Rifka Lodeizen. De tien nieuwe afleveringen worden geregisseerd door Frank Ketelaar en Robert Kievit. Overspel wordt redelijk goed bekeken op de donderdagavond van Ned. 1. Vorige week keken er 857.000 mensen, ver onder het gemiddelde van de zender. Toch is de serie volgens de VARA een groot succes. „Met wekelijks in totaal ruim één miljoen kijkers en lovende ontvangst door zowel pers als publiek is de serie een ware hit. Ook op Uitzending Gemist domineerde Overspel de Top 5 van afgelopen maand”, zegt een woordvoerder. De huidige serie heeft nog twee afleveringen te gaan. (Mediacourant)