Goal van het Weekend komt uit Frankrijk

Het was weer een feestje op de velden in binnen- en buitenland. De Eredivisie bood moois, maar de absolute beauties kwamen van elders.

Maar laten we in eigen land beginnen met de scharenkoning (zes stuks) Jeremain Lens (PSV) en Dmitri Bulykin (Ajax). Zijn goal is misschien niet de meest mooie, maar zo’n keihard kopbal door het midden roept fijne herinneringen op. Ook ooit in de Eredivisie actief: Benni McCarthy.

Júlio César (Figueirense) deed wat Brazilianen zo goed kunnen, namelijk heel hard schieten. En Julien Gorius (KV Mechelen) was eveneens geweldig bezig. De bijna-Goal van het Weekend werd gescoord door Ryan Taylor (Newcastle United), maar het allerfraaist was de treffer van Marama Vahirua (AS Monaco):

http://youtu.be/_ary4zNZu-8

    • Jules Seegers