Video: 288.000 jelly beans en een singer-songwriter

TMF is inmiddels verdwenen en MTV zendt amper nog videoclips uit. Toch blijven videoclips vanwege YouTube belangrijk voor artiesten en is een creatieve videoclip – wellicht nog meer dan voorheen – de manier om op te vallen. Daarom besloot de Amerikaanse singer-songwriter Kina Grannis in haar clip gebruik te maken van jelly bean art.

TMF is inmiddels verdwenen en MTV zendt amper nog videoclips uit. Toch blijven videoclips vanwege YouTube belangrijk voor artiesten en is een creatieve videoclip - wellicht nog meer dan voorheen - de manier om op te vallen. Daarom besloot de Amerikaanse singer-songwriter Kina Grannis in haar clip gebruik te maken van jelly bean art: mozaïekjes gemaakt van de snoepjes met de boonachtige vorm.

Volgens de producers van de clip werd en meer dan een jaar aan de clip gewerkt en zijn er 288.000 jelly beans voor gebruikt. Het resultaat is, of je de muziek van Kina Grannis nu leuk vindt of niet - indrukwekkend.

Bekijk ook the making of van de clip.