Televisiezender trekt loterijwinnaar: het is een collega

Loterij

Op de Canadese zender Global BC Sports wordt de winnaar van een loterij getrokken. De winnaar is… een sportverslaggever van Global BC Sports.

Rond het begin van de tweede minuut van het filmpje wordt de naam van de winnaar opgelezen. Nadat er aanvankelijk wat verwarring is, lijkt het er erg op dat de naam van de gelukkige Barry Deley is. Barry Deley? Ja, Barry Deley. En die kennen ze allemaal, daar in de studio, want het is een collega. Dus bellen ze hem. “People are going to think this is kinda fishy, don’t you think?”

Barry Deley wint een huis met een waarde van ongeveer twee miljoen dollar. De mannelijke presentator van dienst maakt het verhaal nog net iets sappiger: elke week doen ze met z’n allen mee met de loterij, maar Barry weigert altijd mee te doen. Met z’n voor zichzelf gekochte lot pakt hij nu de hoofdprijs.

    • Peter Zantingh