Kidsflits

Herhaling van 12/04/2011 Duitse verfilming van de sprookjes opgetekend door de gebroeders Grimm. Gedubd in het Nederlands. Een klein mannetje helpt een molenaarsdochter bij het spinnen van goud uit stro. In ruil daarvoor moet ze haar pasgeboren zoon afstaan, behalve als ze de naam van het kleine mannetje weet te raden. Maar ja, niemand weet, dat hij Repelsteeltje heet...
Herhaling van 12/04/2011 Duitse verfilming van de sprookjes opgetekend door de gebroeders Grimm. Gedubd in het Nederlands. Een klein mannetje helpt een molenaarsdochter bij het spinnen van goud uit stro. In ruil daarvoor moet ze haar pasgeboren zoon afstaan, behalve als ze de naam van het kleine mannetje weet te raden. Maar ja, niemand weet, dat hij Repelsteeltje heet...

Tips voor kinderprogramma’s in het weekend. Genoemde leeftijden zijn een suggestie van de redactie.

Haai Baai (Shark Bait)

Vanaf 6 jaar. In deze tekenfilm gaat de jonge vis Pi gaat met zijn familie in een exotisch koraalrif wonen. Hij ontmoet er de liefde van zijn leven, maar helaas is er ook een gemene haai die om haar heen zwemt. Rip-off van Finding Nemo en Shark Tale.

zaterdag, Z@PPbios, 15.30-16.40

De mooiste sprookjes van Grimm

Vanaf 6 jaar. Ketnet toont wekelijks een verfilming van de beroemde sprookjes van de gebroeders Grimm: Sneeuwwitje, De Gelaarsde Kat en Repelsteeltje.

zaterdag, Ketnet, 16.00-17.00

Kinderen voor kinderen

Vanaf 8 jaar. Zie pagina 26-27.

zaterdag, Ned 3, 18.55-20.00

Kidz in da Hood

Vanaf 8 jaar. Zweedse, ernstige rapmusical. De zesjarige Amina is met haar opa naar Zweden gevlucht. Als hij overlijdt is ze illegaal en dakloos. Ze kan tijdelijk bij de metalgitarist Johan wonen. Roerend is de worsteling van Johan die zoiets overweldigends, moois en belangrijks als een kind, dit kind, een plaats moet geven in zijn onaangepaste leven.

zondag, Ned. 3, 15.30-17.00