Shah Rukh Khan is het echt helemaal

Ruchi Singh, wife of Vishal Singh, speaks on a phone in their bedroom in Lucknow October 25, 2011. Singh is a fan of the Bollywood actor Shah Rukh Khan and has more than 22,000 pictures of the star in his possession. Singh's house, which he calls "Shahrukh palace," and even his workplace, are covered with posters featuring the actor. Singh even changed his name to Vishahrukh Khan as a display of his love for the actor. Picture taken on October 25, 2011. REUTERS/Pawan Kumar (INDIA - Tags: SOCIETY)
Ruchi Singh, wife of Vishal Singh, speaks on a phone in their bedroom in Lucknow October 25, 2011. Singh is a fan of the Bollywood actor Shah Rukh Khan and has more than 22,000 pictures of the star in his possession. Singh's house, which he calls "Shahrukh palace," and even his workplace, are covered with posters featuring the actor. Singh even changed his name to Vishahrukh Khan as a display of his love for the actor. Picture taken on October 25, 2011. REUTERS/Pawan Kumar (INDIA - Tags: SOCIETY) REUTERS

Op het bed zit Ruchi Singh, vrouw van Vishal Singh. Vishal houdt veel van zijn vrouw, maar ze moet hem wel delen.

Vishal is namelijk nogal gek van Shah Rukh Khan. Hij heeft 22.000 foto’s van de acteur, waarvan een deel de slaapkamer siert van Paleis Shah Rukh, zoals hij zijn woning noemt. Let ook even op de broodrooster.

Vishal Singh heeft zelfs zijn naam veranderd. Om zijn liefde voor Shah Rukh Khan te betonen, heet hij tegenwoordig Vishahrukh Khan.

Shah Rukh Khan is dan ook de allergrootste Bollywoodster van het moment. Gisteren werd hij 46. Hij schittert in actiefilm Ra One, zijn 62ste film, ook in Nederland te zien overigens, in de theaters van Pathé.

nrc.nl/inbeeldnu ook verkrijgbaar als gratis app voor de iPad