Correcties en aanvullingen

Grensovergangen

Op de kaart bij het artikel Een dagje naar Antwerpen? De marechaussee kijkt mee (31 oktober, pagina 6 en 7) zijn drie grensovergangen verschoven. De A1 bij De Lutte verlaat in werkelijkheid in Overijssel het land en de A37 bij Zwartemeer in Drenthe. De A7 ligt niet ter hoogte van Delfzijl, maar zo’n twintig kilometer ten zuidoosten daarvan, bij Bad Nieuweschans.

Rendement van Aalberts

In het artikel Getapte overnamekoning die met soberheid pocht (1 november, pagina 22) staat dat het koersrendement van het aandeel Aalberts – 1.838 procent sinds de beursintroductie – omgerekend 75 procent is op jaarbasis. Dit moet zijn: 12,6 procent. Ook wordt gemeld dat de AEX in dezelfde tijd groeide met 7 procent. Dit moet zijn: 2,5 procent.

Jan Michiel Hessels

In het artikel Wijers commissaris bij Heineken (1 november, pagina 23) staat dat scheidend bestuursvoorzitter Hans Wijers van AkzoNobel is voorgedragen als opvolger van Jan Michel van Hessen als voorzitter van de raad van commissarissen van Heineken. De huidige president-commissaris van Heineken heet Jan Michiel Hessels.