Trailerrecensie: In the land of blood and honey

None

‘From writer/director Angelina Jolie’, meldt de trailer van In the land of blood and honey trots. Superster Jolie draaide haar eerste eigen film in Bosnië en ze raakte daar in opspraak toen het verhaal circuleerde dat de film zou gaan over een Bosnische vrouw die verliefd wordt op haar Servische verkrachter. Volgens Jolie is daar geen sprake van en in de trailer is er in ieder geval geen spoor van terug te zien. Wel veel oorlogsbeelden en gefluisterde liefdesverklaringen. Of Jolie erin is geslaagd een coherent scenario af te leveren, valt op basis van de trailer niet te zeggen, want die doet zelfs geen begin van een poging duidelijk te maken waar de film precies over gaat. Maar het oogt allemaal gelikt en professioneel. De film komt in december in Amerika uit, wat betekent dat Jolie wil meedingen in het aanstaande Oscarseizoen.