laatste kaartjes

Spontaan zin om morgen naar het theater te gaan? Of ben je een weekendje weg en wil je een avond uit? Dan hoef je sinds ruim een week niet meer langs alle theaterwebsites te surfen, maar kun je naar lastseats.nl. Hier vind je de laatste plaatsen voor voorstellingen in de komende honderd uur, dat is iets meer dan vier dagen vooruit. Onder de zeventig aangesloten locaties vallen onder meer het Koninklijk Theater Carré, de Koninklijke Schouwburg Den Haag en het Chassé Theater in Breda.

In steden als Amsterdam en Londen vervulden boekingskantoren (bijvoorbeeld op het Leidseplein) deze functie voor plaatselijke theaters, maar een online landelijk platform was er nog niet. Naast het controleren van de beschikbaarheid en het zoeken van vrijgekomen plaatsen kun je hier ook meteen de kaarten kopen, zonder toeslag.

Kijk voor meer informatie en het boeken van kaartjes op www.lastseats.nl