Barcelona en Milan door in de Champions League

Lionel Messi of Barcelona, right, celebrates with fellow team member Adriano, left, after scoring his second goal against Viktoria Pilsen during their Champions League Group H soccer match in Prague, Czech Republic, Tuesday, Nov. 1, 2011. (AP Photo/CTK, Katerina Sulova) AP

FC Barcelona heeft zich na vier van de zes wedstrijden al geplaatst voor de tweede ronde van de Champions League. De club won gisteravond in de groepsfase met 4-0 bij het Tsjechische FC Viktoria Plzen. Het Argentijnse wonderkind Lionel Messi scoorde drie keer voor Barça, Fabregas maakte het andere doelpunt. In dezelfde groep wist ook AC Milan zich te plaatsen voor de volgende ronde. Milan speelde met 1-1 gelijk bij FC Bate Borisov uit Wit-Rusland. Het Arsenal van Robin van Persie speelde thuis met 0-0 gelijk tegen Olympique Marseille. Coach Mario Been speelde met Racing Genk thuis gelijk tegen Chelsea: 1-1. (NRC)