Saint Louis Cardinals winnen voor elfde keer World Series

Caption: ST LOUIS, MO - OCTOBER 28: Jason Motte #30 of the St. Louis Cardinals celebrates after defeating the Texas Rangers 6-2 to win Game Seven of the MLB World Series at Busch Stadium on October 28, 2011 in St Louis, Missouri. Honkballer Jason Motte viert de overwinning van zijn team de St. Louis Cardinals. Foto AFP / Ezra Shaw

Saint Louis Cardinals hebben vannacht de World Series gewonnen. In de laatste en beslissende zevende wedstrijd versloeg de honkbalploeg de Texas Rangers met 6-2. Daarmee kwam de eindstand in de finaleronde op 4-3.

Het is de elfde keer dat de Cardinals de World Series winnen. De laatste overwinningdateerde van 2006.

http://youtu.be/sY4aNe7ajiQ

Donderdag ging het honkbalteam team uit Saint Louis nog met hakken over de sloot door. Toen trok het team de stand in de best-of-seven serie na een thriller met Texas Rangers gelijk tot 3-3.

    • Hans Klis