De toekomst volgens Microsoft

In het hele filmpje komt geen normaal knopje voor. In de toekomstvisie van Microsoft maakt bijna ieder denkbaar voorwerp namelijk gebruik van een touchinterface, waarmee zo’n beetje iedere denkbare handeling uitgevoerd kan worden. Alles objecten staan met elkaar in verbinding en alle informatie kan altijd en overal (op) tevoorschijn worden getoverd.

En deze wereld is volgens Microsoft dichter bij dan je denkt, aangezien alle aspecten van de video zijn gebaseerd op technologie dat al bestaat of waaraan gewerkt wordt, zo valt te lezen op het officiële blog van Microsoft.

“All of the ideas in the video are based on real technology. Some of the capabilities, such as speech recognition, real time collaboration and data visualization already exist today. Others are not yet available in specific products, but represent active research and development happening at Microsoft and other companies.”