Bent u klant? Word lid voor inspraak

Bankiers zijn de nieuwe kop van jut door de financiële crisis. Bij de coöperatieve Rabobank claimen ze een andere manier van werken. Daar heeft de klant recht op inspraak. Maar werkt dat ook? Profiel van een bank zonder winstoogmerk.Pagina 4-5

The headquarters of Rabobank Groep NV stand in Utrecht, the Netherlands, on Wednesday, March 2, 2011. Rabobank Groep's profit rose to 2.77 billion euros ($3.84 billion) in 2010 from 2.21 billion euros a year earlier, the world’s biggest agricultural lender said today in a statement handed out at its headquarters in Utrecht, the Netherlands. Photographer: Jock Fistick/Bloomberg
The headquarters of Rabobank Groep NV stand in Utrecht, the Netherlands, on Wednesday, March 2, 2011. Rabobank Groep's profit rose to 2.77 billion euros ($3.84 billion) in 2010 from 2.21 billion euros a year earlier, the world’s biggest agricultural lender said today in a statement handed out at its headquarters in Utrecht, the Netherlands. Photographer: Jock Fistick/Bloomberg Bloomberg